Posjeti Jasku!

Fašnik u Jaski

Fašnik u Jaski

Turistička zajednica grada Jastrebarskog i ove godine organizira Fašnik u Jaski. Zabavni program za djecu i odrasle održati će se u nedjelju, 26. veljače na Strossmayerovom trgu.

Fašnička povorka krenuti će u 14.00 sati od nekadašnjeg hotela Jaska pa sve do Strossmayerovog trga. U Fašničkoj povorci sudjelovati će i mali i veliki jaskanci.

Na Strossu će biti organiziran zabavni program za djecu u sklopu kojeg će najmlađe razveseliti  svima rado viđeni gosti Elza, Ana i Princ. Program za odrasle voditi će poznati voditelj Davor Dretar Drele te uvijek prisutni Šojka i Škanjac koji će ujedno  preuzeti ključeve Grada te započeti svoju fašničku vladavinu!

Ove godine fašničku povorku obogatiti će i razveseliti svojim maskama jaskanski osnovnoškolci! Najbolje maskirana skupina odraslih biti će nagrađena novčanom nagradom u iznosu od 10.000,00 kn, a za najbolje maskiranu osnovnoškolsku skupinu osigurana je vrlo primamljiva nagrada iznenađenja. 

PROGRAM:

14:00   Fašnička povorka kreće od hotela do Strossmayerovog trga

14.30   Davor Dretar Drele pozdravlja sve okupljene te najavljuje program

14:40   Šojka i Škanjac - preuzimanje ključeva grada

14:55   Nastup Else, Ane i Princa

15:20   Predstavljanje OŠ i odraslih skupina na pozornici

16:10   Suđenje i spaljivanje Fašnika

16:35   Zabavna glazba na Štrosu

17:30   Proglašenje pobjednika

Također, ovim putem obavještavamo građane da će zbog priprema koje su potrebne kako bi se organizirala manifestacija te okupljanja građana i sastavljanja fašničke povorke, Strossmayerov trg biti zatvoren od subote, 25.02.2017. u 17.00 sati do nedjelje, 26.02.2017. u 20.00 sati.

Mole se građani da uklone svoja parkirana vozila sa gradskog trga, zbog nemogućnosti prometovanja u navedeno vrijeme te za razumijevanje, kako bi se manifestacija ’Fašnik u Jaski’ odradila što uspješnije.

Dosta je ozbiljnih tema, pripremite svoje najbolje maske, dođite na Stross i zabavite se uz šarenilo maski!

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 21°C
  • Vedro
  • Vj. 0km/h Istok
  • Vl. 79%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!