Posjeti Jasku!

Održan Uskršnji sajam i radionica za djecu povodom Uskrsa

Održan Uskršnji sajam i radionica za djecu povodom Uskrsa

U organizaciji Turističke zajednica grada Jastrebarskog, u subotu 08.04. održan je Uskršnji sajam te zanimljiv program za djecu u perivoju dvorca Erdody.

Zabavna subota započela je druženjem djece sa uskršnjim zecom te oslikavanjem njihovih lica u zečiće ili piliće. Zatim je uslijedila besplatna radionica izrade velikog uskršnjeg gnijezda i velikog slamnatog zeca. Mali kreativci su uz veliki trud te uz pomoć voditeljica radionice, Astrid Šinković i Anamarije Bubanović ukrasili park predivnim uradcima od slame. Također, nakon radionice djeca su pokazala svoju snalažljivost u potrazi za uskršnjim jajima, a pronađena jaja su postavljena u gnijezdo izrađeno na radionici. Pozivamo sve naše sugrađane da prošetaju parkom i pogledaju čime su vrijedne ručice mališana ukrasile park za Uskrs.

Ovi putem zahvaljujemo se voditeljicama radionice Astrid Šinković i Anamariji Bubanović te studentima Valentini Štulec i Hrvoju Pemperu na pomoći pri realizaciji uskršnjeg programa u parku te gospodinu Marijanu Boričeviću na donaciji slame.

Za vrijeme održavanje dječjeg programa u parku, održan je i Uskršnji sajam na kojem su svi zainteresirani mogli vidjeti te kupiti zanimljive proizvode izlagača sa područja Jastrebarskog i okolice.

Dodajemo da su u gradu postavljena tri velika oslikana Uskršnja jaja i to na lokacijama Strossmayerov trg, park dvorca Erdody te na rotoru. Postavljena jaja su rezultat prošlogodišnje uskršnje radionice.

Nažalost, jaje postavljeno u parku dvorca Erdody je tijekom noći bačeno u potok, ali je uz pomoć vatrogasaca DVD Jastrebarsko vraćeno na svoje mjesto te će krasiti park tokom uskršnjih blagdana.

 

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 21°C
  • Vedro
  • Vj. 0km/h Istok
  • Vl. 79%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!