Posjeti Jasku!

Održana 14. sjednica turističkog vijeća TZG Jastrebarskog

Održana 14. sjednica turističkog vijeća TZG Jastrebarskog

Vijeće Turističke zajednice grada Jastrebarskog razriješilo je dužnosti direktoricu turističkog ureda Turističke zajednice grada Jastrebarskog, Ivanu Herceg.

U petak 27. travnja 2018., održana je 14. sjednica vijeća TZG Jastrebarskog, na čijem se dnevnom redu našla i Odluka o razrješenju direktorice turističkog ureda, na njen vlastiti zahtjev. Naime, Ivana Herceg, direktorica turističkog ureda, podnijela je zahtjev za razrješenje s dužnosti koju obavlja zadnjih 8 godina, a kako je i sama ovom prilikom rekla na isto se odlučila iz osobnih razloga i nastavka poslovne karijere na drugoj poziciji.

Hvala svim vijećnicima na ugodnoj suradnji svih ovih godina. Želim vam svima puno sreće u daljnjem poslovnom i privatnom životu!“ – rekla je Herceg.

Većina članova Vijeća (6 glasova za i jedan suzdržan) prihvatila je zahtjev za razrješenjem uz zahvalu direktorici Herceg na predanom i stručnom vodstvu turističkog ureda, a zahvalu na svemu do sada učinjenom za Grad Jastrebarsko uputio je  i sam Gradonačelnik, inače predsjednik turističkog vijeća: „Hvala na dosadašnjem trudu i angažmanu u turističkom uredu. Turistička zajednica nastavlja sa svojim aktivnostima redovno, a Ivani želim puno sreće u nastavku karijere, kao i u privatnom životu.“

Između ostalog, turističko vijeće je jednoglasno usvojilo Kvartalno izvješće o radu za 2018. godinu (razdoblje siječanj- ožujak) te prihvatilo zamolbu Gradskog kazališta Jastrebarsko o sufinanciranju festivala Život i smijeh.

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 0°C
  • Vj. 0km/h
  • Vl. 0%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!