Posjeti Jasku!

Otvorenje klizališta u Jaski

Otvorenje klizališta u Jaski

Drugi puta u našem Gradu, Društvo naša djeca Jastrebarsko, u suradnji sa Gradom Jastrebarsko i Turističkom zajednicom grada Jastrebarsko postavlja klizalište.

Otvorenje klizališta na Strossmayerovom trgu, održati će se u subotu, 7. prosinca i počinje povorkom sa parkirališta Lidla, koju predvodi Djed Mraz na saonicama u pratnji mažoretkinja i svih koji su zainteresirani. Povorka kreće u 18 sati.

Uz glazbene nastupe održat će se i nastup Državne prvakinje u umjetničkom klizanju Mirne Librić, a nakon službenog otvorenja, klizanje je slobodno za sve posjetitelje.

Klizalište će biti postavljeno do nedjelje, 12. siječnja 2014., i tokom tog perioda provodit će se Zimska igraonica za djecu starijeg predškolskog uzrasta (5-6 godina) i osnovnoškolce kojima su ponuđene škola klizanja i likovna radionica.

Vikendima će se održavati tematske večeri kao Alka na ledu, modna revija na ledu, prezentacija curlinga, umjetničkog klizanja, večer tamburica na ledu i mnoge druge.

Obzirom na prošlogodišnji interes, ove godine se organizira Jaskanska hokejaška liga kojom se želi još uključiti još više ljudi u ovaj atraktivni sport, a provodit će se ponedjeljkom i četvrtkom od 21 sat.

Klizalište je svaki dan otvoreno od 10 do 22 sata, a oni najzainteresiraniji mogu kupiti sezonske karte po vrlo povoljnim cijenama uz najam klizaljki.

U sklopu zatvorenja klizališta 12.01.2014. planirana je završnica Jaskanske hokejaške lige kada će 4 najbolje ekipe igrati za prvaka uz bogat program i vizualne efekte.

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • -2°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 85%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!