Posjeti Jasku!

Pjenušava radionica

Pjenušava radionica

Turistička zajednica grada Jastrebarskog i Grad Jastrebarskog uoči Jaskanskih vinskih svečanosti, u prostoru Žitnice u perivoju Erdody, organiziraju događanje pod nazivom „Pjenušava radionica“.

S obzirom da je Plešivica po proizvodnji pjenušavih vina apsolutni prvak u Hvatskoj te da naši vinari upravo s pjenušcima osvajaju brojne nagrade, odlučili smo dio njihove bogate ponude pjenušaca predstaviti Jaskancima.

Na radionici će sudjelovati poznati plešivički vinari: Tomac, Šember, Korak, Jagunić, Kolarić i Kurtalj - koji će se predstaviti sa jednom vrstom pjenušca iz svoje bogate ponude, a radionicu će moderirati Ivo Kozarčanin, koji će sve prisutne upoznati i sa zanimljivim detaljima o svemu vezanom uz proizvodnju pjenušaca kroz povijest. Svi prisutni imati će priliku saznati detalje o načinu proizvodnje pjenušaca, čašama koje su se koristile kroz povijest, veličini boca u koje se pjenušac toči i brojne druge zanimljivosti.

Predviđeno je kušanje šest vrsta pjenušaca navedenih vinara uz popratne komentare i razgovor sa kreatorima tih pjenušaca. Zahvaljujući vinarima koji će donirati pjenušce koji će se degustirati, radionica je za sve koji se prijave besplatna.

Pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje na ovoj jedinstvenoj radionici i ugodnom druženju s vinarima i to putem maila: info@tzgj.hr ili na telefon 01 6272 940.

Broj mjesta je limitiran na 50 osoba stoga požurite i osigurajte svoje mjesto u Žitnici, za ponedjeljak 4. rujna u 19 sati.

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 21°C
  • Vedro
  • Vj. 0km/h Istok
  • Vl. 79%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!