Posjeti Jasku!

Promocija slikovnice ’’Priča o Jastrebu’’

Promocija slikovnice ’’Priča o Jastrebu’’

Promocija slikovnice kojoj je izdavač Turistička zajednica grada Jastrebarskog održati će se u nedjelju, 2. srpnja, u 19 sati, u sklopu manifestacije „Ljeto u Jaski“.

„ U jednom dvorcu, u dalekoj nekoj zemlji, živio je mladić po imenu Petar. Bio je plemić i najviše od svega volio je ići u lov, baš kao i ostali plemići u to doba. 

Petar je, zapravo, bio pomalo neobičan lovac. On nikada ništa nije ulovio. Bilo mu je žao prekrasnih šumskih životinja, bilo mu je žao predivnih ptica koje su ulovljene…“

Ulomak je ovo iz „Priče o jastrebu“, slikovnice Daniele Bobinski koja nas vodi u neke davne, prošle dane, kada su Jaskom hodali plemići i plemkinje, a nad jezerom kružili jastrebovi.

U blizini jezera u perivoju Erdody, na tri otočića spojena mostovima, posjetitelji će imati priliku na trenutak otputovati u prošlost uz pomoć kostimiranih likova koji će uprizoriti zanimljive dijelove iz slikovnice. Pridružiti će im se i jastrebar sa živim jastrebom kojeg će prisutni moći pogledati i fotografirati se s njim.

Promociju će svojim izvedbama uveličati i polaznici Glazbene škole Jastrebarsko te će biti organizirana i degustacija Griffin vina, vinara Kreše Ivančića.

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 21°C
  • Vedro
  • Vj. 0km/h Istok
  • Vl. 79%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!