Dani vina u podrumima

8. - 10. listopada 2021.
Jastrebarsko
Plešivica

Dani vina u podrumima održat će se od 8. do 10. listopada u vinarijama i dvorištima jaskanskih vinara.

Listopad je mjesec koji je u Jastrebarskom tradicionalno posvećen vinu i prezentaciji svega onog što vinari i njihove obitelji vrijedno pripremaju kroz cijelu godinu.

U suradnji s Gradom i Turističkom zajednicom otvorit će vrata svojih dvorišta i kroz zanimljiv program Dana vina u podrumima u tri dana, od 8. do 10. listopada posjetiteljima pružiti iskustvo uživanja u vinu i hranu u toplini svojih gospodarstava i vinarija.

Svi ljubitelji dobre kapljice pozvani su da ove dane provedu na pitoresknim obroncima plešivičkog gorja kod devet vinara.

Klikni na kartu i saznaj više o detaljnoj ponudi svakog vinara!

Radno vrijeme
12.00 – 24.00 h

Ponuda vina
Pjenušci:
DRI
Rosé Kurtalj
Cuvée Prestige Kurtalj
Mirna vina:
Rajnski rizling
Sivi pinot
Zeleni silvanac
Crni pinot

Program & događanja
Petak, 18.00 – 23.00 h: DJ Karlo K
Subota, 16.00 – 23.00 h: Bingo & Gringo
Nedjelja, 14.00 – 21.00 h:
Obilazak podruma, degustacije, tamburaški sastav Banda odabrana

Radno vrijeme
12.00 – 24.00 h

Ponuda vina
Pjenušci:
Griffin Brut
Griffin Zero
Griffin Rosé
Griffin Dark Side
Mirna vina:
Chardonnay Surlie
Griffin Single Vineyard
Sauvignon Blanc
Dark Side Barrique
Rosé Griffin Ambassador

Program & događanja
Popodnevni termin: Tamburaši i vođene degustacije i radionice Hrvatskog Sommelier kluba
Navečer: nastup bandova u grijanom šatoru
Petak: Tamburaški sastav Zlatnik
Subota: Tamburaški sastav Primus
Nedjelja: Boris Rogoznica

Radno vrijeme
Petak 17.00 – 23.00 h
Subota 12.00 – 23.00 h
Nedjelja 12.00 – 20.00 h

Ponuda vina
Cuvée Blanc
Graševina
Rajnski rizling
Sauvignon Blanc
Rajnski rizling Orange

Program & događanja
Petak: degustacije vina, selekcija domaćih sireva i narezaka, DJ Bistra
Subota: degustacije vina, selekcija domaćih sireva i narezaka, Dar Mar Duo Acustic
Nedjelja: degustacije vina, selekcija domaćih sireva i narezaka

Radno vrijeme
14.00 – 24.00 h

Ponuda vina
Pjenušac Piena
Cuvée Blanc
Cuvée rouge
Bijelo
Pinot Grigio

Program & događanja
Christian Misirač & Co Chef
Petak: DJ
Subota: DJ Mirza
Nedjelja: DJ Johhnie K

Radno vrijeme
Petak 17.00 – 24.00 h
Subota 12.00 – 24.00 h
Nedjelja 12.00 – 24.00 h

Ponuda vina
Pjenušci:
Three Starts Brut
La Bulle Rosé
Amber Selection:
Traminac crveni 2019
Rajnski rizling 2019
Pinot sivi 2019
Rajnski rizling 2019
Traminac crveni 2018
Rizvanac 2019

Program & događanja
Petak: Band Copy – Paste Duo
Subota, 15.00 h: Master Class, Tko je pjenušav, a tko narančast by Vjeko Stojišić – WSET, Gospodari tambura
Nedjelja, 17.00 h: Stand up by Peđa Bajović, Funk off band

Radno vrijeme
15.00 – 23.00 h

Ponuda vina
Silvanac zeleni
Pinot crni
Sauvignon Blanc
Chardonnay
Portugizac

Radno vrijeme
Petak 18.00 – 22.00 h
Subota 18.00 – 24.00 h
Nedjelja 16.00 – 20.00 h

Ponuda vina
Graševina 2020
Rajnski rizling 2019
Pinot crni 2019
Silvanac zeleni 2020
Cuvée crni 2020
Pinot bijeli 2020

Program & događanja
Subota 20.00 – 24.00 h: Trio Quattro

Radno vrijeme
Petak 10.00 – 22.00 h
Subota 10.00 – 22.00 h
Nedjelja 10.00 – 16.00 h

Ponuda vina
Rajnski rizling
Cabernet Sauvignon
Vina Korak
Pjenušac Tomac
Portugizac Franjo Gregorić

Program & događanja
Domaća hrana, deustacija vina (obavezna rezervacija)

Radno vrijeme
10.00 – 18.00 h

Ponuda vina
Zeleni silvanac
Rajnski rizling
Sauvignon
Pjenušac TomBa

Program & događanja
Degustacija vina uz kruh i sir (uz prethodnu najavu na broj mobitela 098 414 587 ili e-mailom na tomek.tomac@gmail.com)

U slučaju izvanrednih događaja i utjecaja više sile – vremenskih neprilika ili sličnih nepogoda koje mogu spriječiti održavanje manifestacije u navedenom terminu, organizatori zadržavaju pravo prvo odgode, a na kraju i otkazivanja manifestacije (zadnja moguća opcija).

U slučaju epidemiološki nepovoljne situacije i promjene radnog vremena ugostiteljskih objekata organizatori će u cilju zaštite zdravlja svih sudionika promijeniti termin održavanja manifestacije o čemu će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.