Posjeti Jasku!

Karte

Biciklističke rute

Aplikacija „Jaska Bike" nudi ti čak 8 različitih ruta kroz prirodu i zanimljivosti Jaske i njene okolice.

Obiteljska staza, staza vizura, staza kamena, staza tradicije, staza vode, staza baštine, staza prirode ili specifična staza vina - svaka od njih nudi nešto posebno i zanimljivo svakome avanturistu ili turistu, ali i svima onima koji već sada dobro poznaju Jasku ili pak ovdje oduvijek žive. Pronađi i Ti svoju stazu!

Naime, aplikacija Jaska Bike će uz pomoć vašeg pametnog telefona sigurno voditi kroz 8 zanimljivih ruta različitih karaktera. Pomoću aplikacije već prije samog puta možete se pripremiti i saznati o svemu što na toj ruti možete vidjeti, ali i što vas na istoj očekuje. Prethodno upoznavanje s aplikacijom, pomoći će vam pri odabiru najbolje staze - s  obzirom da su staze precizno tematski odrađene: udaljenost rute, težina rute te previđeno trajanje. Navođenje aplikacijom naučiti ćete i otkriti o; bogatstvu jaskasnke gastronomije, baštine i tradicijskih elemenata -  prirode ljepote baštine ili pak pronaći najdraže vino. 

Grad Jastrebarsko i TZGJ kontinuirano ulažu u razvoj cikloturizama.
Nakon nabavke električnih bicikala i izgradnje moderne garaže putem koje posjetitelji mogu unajmiti e-bicikle, označeno je 250 km staza, a sada je napravljena i aplikacija Jaska bike.  Uskoro cikloturiste na navedenim stazama očekuju i odmarališta kako bi dodatno uživali u prirodi. 

Aplikacija je potpuno besplatna, a ukoliko ostanete bez interneta i/ili signala, stazu možete pratiti kroz preuzete GPX tragove i prometnu signalizaciju.

 

Aplikaciju možete preuzeti ovdje:

Play Store:  https://bit.ly/3eaqbhX

App Store: https://apple.co/2LMsICO

Podaci su prikupljeni od pouzdanih i provjerenih ruta partnera tako da nema straha da ćete zalutati ako krenete u nepoznato.

A vašu rutu započnite svojim limenim ljubimcem na dva kotača ili pak električnim biciklom kojeg možete iznajmiti u prvoj javnoj garaži električnih bicikala u Jastrebarskom.

Odaberi i ti svoju omiljenu stazu!

Fotogalerija

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 19°C
  • Vj. 2km/h
  • Vl. 73%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!