Posjeti Jasku!

Svi na klizanje!

Svi na klizanje!

Od nedjelje, 5. prosinca pa sve do 9. siječnja bit će otvoreno klizalište u perivoju dvorca Erdödy. Klizat ćemo u vremenu od 10 do 22 sata, cijena najma klizaljki je 10 kuna, a klizanja u trajanju od sat vremena 15 kuna.

Osim ove svima nam drage aktivnosti, ugrijat će nas i bogata adventska ponuda Zimskog bara by Urban, gdje ćemo uživati u čaju, kuhanom vinu, pjenušcima i vinima, ali i zanimljivim gastro specijalitetima poput pulled pork burgera, street food zelja i kobasica, krumpirića, wafli, fritula, germknedli i sličnom.

Blagdansko radno vrijeme je drugačije od uobičajenog pa će klizalište raditi na Badnjak od 10 do 22 sati, na Božić od 16 do 22 sata, na Staru godinu od 10 do 16 sati, na Novu godinu od 16 sati do 22 sata te na blagdan Sveta tri kralja od 10 do 22 sati.

Organizirat će se i škole klizanja i hokeja za djecu vrtićkog uzrasta od 8. do 21. prosinca 2021. godine, a za djecu školskog uzrasta s jaskanskog područja i područja susjednih općina od 27. prosinca do 7. siječnja sljedeće godine.

Osim samog klizališta, zbog ozbiljnosti epidemiološke situacije i konstantnog broja zaraženih, neće se održavati dodatne manifestacije, poput dočeka nove godine.

Usprkos tome, potrudili smo se da Jaska zablista u blagdanskom ruhu pa su ukrašene brojne lokacije oko središnjeg trga, sakralni objekti te prostor perivoja i ulazi u grad.

Treba spomenuti i one koji su pomogli u organizaciji i realizaciji, a to su Grad Jastrebarsko, Zagrebačka županija, Društvo naša djeca Jastrebarsko, Gromel, Patrik term, Lidl, Imaht d.o. te Ceste i Vode Jastrebarsko d.o.o.

Djed Božićnjak ni ove godine neće zaobići djecu iz dječjih vrtića pa će im uz pomoć svojih vilenjaka dostaviti darove. Turistička zajednica grada Jastrebarskog raspisat će i natječaj za najljepše uređene ugostiteljske objekte i kućanstva, a više o tome objavit ćemo uskoro. 

 

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 26°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 100%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!