Posjeti Jasku!

„Advent u Jaski 2017./2018.“

„Advent u Jaski 2017./2018.“

Turistička zajednica grada Jastrebarskog, Grad Jastrebarsko i Društvo naša djeca Jastrebarsko i ove godine organiziraju manifestaciju ADVENT U JASKI, koja će se održati u periodu od 02.12.2017. do 14.01.2018. na Strossmayerovom trgu.

U sklopu manifestacije postavlja se klizalište na kojem će se kao i svake godine održati škola klizanja te kao novost - škola hokeja. Tokom održavanja manifestacije, posjetitelji će moći razgledati nove maštovite božićne dekoracije, božićnu rasvjetu, Božićni sajam sa pregršt prigodnih božićnih poklona i ukrasa, a vikend uoči Božića (16. i 17.12.) Djed Mraz će podijeliti poklone djeci vrtićke dobi.

Ove godine za vas smo organizirali doček Nove Godine na ledu pa će te uz pomoć DJ-a LUCE GOYE imati priliku uklizati u Novu 2018.g.

Sva događanja na klizalištu biti će upotpunjena „zimskom“ ugostiteljskom ponudom u prigodnoj kućici postavljenoj na trgu koja će biti otvorena u popodnevnim i večernjim satima.

Kako bi naši sugrađani imali uvid u sva događanja koja će se odvijati tokom Adventa, ove godine smo po prvi puta izdali prigodni adventski letak sa popisom svih događanja u Jaski. Ovaj korisni letak možete nabaviti u uredu Turističke zajednice (Vladka Mačeka 1).

Škola klizanja/Škola hokeja

U sklopu manifestacije, i ove godine održati će se škola klizanja za djecu vrtićke dobi te škola klizanja ili škola hokeja (prema odabiru) za osnovnoškolce, a u njoj će djeca na zabavan i stručan način razvijati sposobnosti i vještine klizanja.  Cijene škole klizanja su ostale iste - za prvo dijete 160kn, za drugo dijete 100kn, a za treće dijete u obitelji 80kn.

Kako bi se djeca, ali i veliki mogli što bezbrižnije zabavljati na ledu, savjetujemo svima da na vrijeme kupe sezonske karte. Za kupnju sezonske karte potrebno je donijeti fotografiju djeteta, a karte su u prodaji od 02.12. na klizalištu.

Sve informacije vezane za manifestaciju i klizalište možete naći na linku https://www.facebook.com/klizaliste.jaska/.

Posjetite nadolazeću manifestaciju i osjetite pravi duh Božića na Štrosu te pokažite svoje umijeće klizanja na ledu!

Niže se nalaze vremenik klizanja, cijene karata za klizanje i Adventski letak sa popisom događanja koja će se događati u Jaski tokom Adventa.

 

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 20°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 94%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!