Posjeti Jasku!

Dani vina & riba fina – prijavite se!

Dani vina & riba fina – prijavite se!

Turistička zajednica grada Jastrebarskog i Grad Jastrebarsko i ove godine organiziraju gastro natjecanje Dani vina & riba fina, koje će biti uvertira u nadolazeću manifestaciju „Dani vina“ koja će se održati u razdoblju od 7. do 10.6. na jaskanskom Sajmištu

Otvoreno natjecanje u kuhanju fiš paprikaša pod nazivom Dani vina & riba fina održati će se u petak, 1.6. od 17 sati, na Strossmayerovom trgu. Prijava je besplatna, a ekipe su dužne osigurati pribor i tajne sastojke, dok će Organizator osigurati ribu.

Prijave su ograničene te se zaprimaju u Turističkoj zajednici grada Jastrebarskog, Vladka Mačeka 1; faksom na broj 01 6272-940 ili na e-mail: info@tzgj.hr. Svoje prijave možete dostaviti najkasnije do nedjelje, 27. svibnja. Prijavnica se nalazi niže.

O najboljim majstorima fish paprikaša odlučit će žiri, a po završetku natjecanja ukusne porcije besplatno će se dijeliti svim posjetiteljima. Stoga, u petak, 1. lipnja dođite na Štros, upoznajte ribiče, podržite njihov rad i dobro se zabavite. Bistro!  

Kako je manifestacija protekla prošle godine pogledajte ovdje.

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 0°C
  • Vj. 0km/h
  • Vl. 0%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!