Posjeti Jasku!

FOTO NATJEČAJ – ISPRIČAJTE PRIČU ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

FOTO NATJEČAJ – ISPRIČAJTE PRIČU ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

Turistička zajednica Zagrebačke županije organizator je fotografskog natječaja za izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije, pod nazivom "Photo Zagreb County". Natječaj, koji će trajati od 15. ožujka do 4. svibnja 2021. godine, namijenjen je svima koji se bave fotografijom, bili oni profesionalci ili amateri.

Svrha natječaja je fotografijom prikazati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju Zagrebačke županije, priču ili doživljaj s neke od manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru, a kojima će se dodatno promovirati posjet i istraživanje Zagrebačke županije.

Natječaj omogućuje široki kreativni izražaj i želi potaknuti umjetnike/ amatere da sami stvaraju i razmišljaju o detaljima i zanimljivostima Zagrebačke županije. Fotografije moraju biti snimljene u periodu od 2018. do 2021. godine na području Zagrebačke županije i to prema sljedećim temama:

- aktivan boravak u prirodi

- manifestacije

- kulturno-povijesne znamenitosti

- tradicija

- ruralni motivi

Najboljih 10 fotografija po ocjeni stručnog žirija javnosti će se predstaviti na izložbi, a Turistička zajednica Zagrebačke županije koristit će ih u svrhu promocije destinacije.

Više informacija o samom natječaju možete pronaći na sljedećoj POVEZNICI.

Video predstavljanje natječaja "Photo Zagreb County"

Pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=ObMqSGLJVN8 


Autor: Turistička zajednica Zagrebačke županije

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 5°C
  • Vj. 2km/h
  • Vl. 87%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!